Forside > Personligheter > Jurij Lederman

Jurij Lederman

Hva kan bedrifter og organisasjoner lære av teateret?

Det er lett å teoretisere omkring lederskap, kommunikasjon og roller på jobben.
Men hvordan gjør man det? Feilaktig kommunikasjon gjør samarbeid vanskelig og skaper misforståelse som igjen påvirker resultatet. Jurij kan gi deg kunnskap og metoder som fjerner unødvendige hindringer. Hans seminarer handler ikke om formidling av teoretiske kunnskaper men om praktiske øvelser som gir konkrete resultater. Forskjellen mellom å være en \"god bedrift\" og et \"ypperlig ensemble\" dreier seg om kommunikasjon.

Du må sørge for at alle dine medarbeidere begynner å samarbeide istedenfor å dra i ulike retninger. 20 sterke individer er ikke det samme som en sterk gruppe på 20 personer. En vanlig misforståelse er at den mest effektive måten å skape forandring på, er å gå ut fra den enkelte eller fra ytre forhold. Det er i forholdet mellom individer det skjer. Det er der forandringen skal skje. Jurij kan vise deg hvordan du gjør det.

Jurij Lederman er utdannet som regissør, skuespiller og pedagog i Russland og Polen. I dag virker han først og fremst som pedagog innen lederskap og kommunikasjon. Jurij kom til Sverige 1969 og har siden utdannet mange av våre mest kjente skuespillere. I de siste 15 år utnytter han sin kunnskap for å hjelpe bedrifter og bedriftsledere i næringslivet. Jurij er dessuten kunstnerisk leder for Teaterstudio Lederman i Stockholm.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap