Forside > Personligheter > Johan Eriksson

Johan Eriksson

Lederskap i en raskt digital verden - Hva kreves?

Johan Eriksson har lang og bred ledererfaring fra ulike bransjer og organisasjoner. I dag er han en del av Googles ledergruppe for nord-Europa, er engasjert i start-ups og foreleser om lederskap, innovasjon og digitalisering.

Johan Eriksson har bakgrunn som entreprenør, og har arbeidet mange år i verdens største selskap innen markedsføring, Procter & Gamble. I dag leder han organisasjonen for innovasjon og branding i Google, og er en del av ledergruppen deres for nord-Europa der han arbeider med alle industrier.

I sine forelesninger går Johan Eriksson fra makrotrender og prinsipper til å bli ekstremt konkret med en rekke eksempler og verktøy som føles både knivskarpe og inspirerende. Man får lyst til å komme i gang med en gang med det Johan snakker om, og med verktøyene som gjør det mulig. Det som tidligere føltes stort og ubegripelig føles helt plutselig definert og håndterbart gjennom Johans evne til å forenkle. Johans personlige drivkraft er å inspirere mennesker og organisasjoner til å tenke stort. Han har en nesten barnslig naivitet i forhold til hva mennesket er kapabelt til. Mennesket er også den røde tråden i alt Johan snakker om. Vi lever i en verden som endres raskt, og Johan har en nesten unik evne til å finne menneskets rolle i denne endringen, og tydeliggjøre på hvilken måte du og alle i organisasjonen din kan forholde seg til denne forandringen hver eneste dag.

Johan er en taler som inspirerer og berører med en humor som drives av dønn ærlighet til å si det som er er.

Eksempel på forelesninger:
- Digitalisering - Hvordan virksomheten din kan dra maksimal nytte av digital teknologi, de tre viktigste områdene å fokusere på
- Læring for organisasjoner og individer - Hvordan du og din organisasjons utviklingskurve kan bli raskere enn hvordan omgivelsene dine forandres
- Personlig lederskap - Grunnlaget til all fremgang, ta din plass i førersetet
- Lederskap i en raskt digital verden - Hva kreves?
- Trendspaning - Hva skjer i verden og hva kan du gjøre med det?
- Hvilke globale trender ser vi? Bevegelse av mennesker og arbeidskraft.
- Top-talent - Hvordan man tiltrekker seg, beholder og utvikler top-talent
- Markedsføring - Hvordan man kombinerer det beste av tradisjonell markedsføring med rask markedsføring fra e-handelsbransjen til uslåelige hybrider
- Samarbeid - Hvordan du bygger en organisasjon som dramatisk øker sin produktivitet gjennom samarbeid
- Vaner for å lede til endring - De viktigste vanene en ledergruppe/styre bør tilegne seg for å lede endring

Disse forelesninger retter seg mot alle i organisasjonen din, fra ledergruppe/styre til ulike arbeidsteam. Samtlige emner kan skreddersys og fungere som forelesninger eller workshops, for 5 personer eller 500 personer, en time eller en dag.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap