Forside > Personligheter > Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip

Fra blogg till brand

Blondinbella, en av skandinavias største livsstilsbloggere.

Isabella Löwengrip er med sin "Blondinbella" en av Sveriges største og mest inflytelsesrike livsstilsbloggere med flere hundretusen lesere hver uke. Isabellas emner som forelserer er: Bloggere, sosiale medier, entreprenørskap, kommunikasjon og hvordan det er å være selvstendig næringsdrivende. Foruten bloggen og å holde foredrag, skriver hun også på en bok, og man vil om en stund kunne se henne i ungdomsfilmen "Orion".

Isabella er født i 1990 og startet allerede som 14-åring bloggen, som siden da har vokst som et snøskred. Hun beskriver den som et sted hvor man kan følge med på hennes hektiske hverdag med alt fra kjendisfester og røde løpere til politikk, forelesninger rundt omkring i landet og samboeren hennes Nils. Navnet "Blondinbella" kan lett gi assosiasjoner til en smådum blondine, det stemmer imidlertid ikke. Isabella Löwengrip er engasjert i politkkk og samfunnsforhold, men som den entreprenøren hun er innså hun tidlig at målguppen henner heller vil lese om leppepomader og håndvesker enn om finanskriser og EU.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap