Forside > Personligheter > Henrik Larsson-Broman

Henrik Larsson-Broman

Hvordan kan foretak og salgsorganisajoner opprettholde og t.o.m. øke salget i et turbulent forretningsklima? Varslene hagler, arbeidsløsheten øker, fallende aksjekurser, foretakskonkurser, finansielle krisepakker og minkende tilvekstprognoser. Såvel privatpersoner som foretak snur på krona. Kostnader skal skjæres ned og risiko minimeres samtidig som salget skal opprettholdes eller øke! En vanskelig ligning å få til å gå opp?

Å drive forretning er krevende for alle individer og salgsorganisajoner i et turbulent forretningsklima, men halve striden er i ditt hode. Den resterende striden kjempes i feltet. Men det er nå det gjelder! Når de fleste håper på det beste, men planlegger for det verste, kan du utnytte fordelen av de mulighetene som faktisk finnes! Det er du som må analysere og bestemme deg for hva du kan kontrollere og hva du faktisk kan påvirke og gjøre for å opprettholde og til og med øke salget!

Henrik Larsson-Broman presenterer 7 ulike strategier og fremgansmåter for hvordan ditt foretak kan handle i et turbulent forretningsklima for å opprettholde og t.o.m. øke salget

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap