Forside > Personligheter > Goldie Hawn

Goldie Hawn

Goldie Hawn, vinner av ”Academy Award”, er en av filmens mest populære skuespillerinner. Hennes minneverdige prestasjoner har brakt henne til audienser over hele verden og gjennom sitt arbeid som produsent, humanist og nå også som bestselgende forfatter har hun nådd enda flere millioner. Goldie gjorde sin filmdebut i “The One and Only Genuine, Original Family Band” før hun spilte mot Walter Matthau and Ingrid Bergman i “Cactus Flower” og fikk Academy prisen for beste kvinnelige birolle i 1969. Goldie fortsatte skusessen som skuespiller og produsent og det var under innspillingen av Jonathan Demmes “Swing Shift” med medskuespiller Christine Lahti at hun møtte sin partner Kurt Russell.

Goldie har alltid vært en humanist og i 2003 startet hun en ikke-kommersiell veldedighetsorganisasjon, ”The Hawn Foundation”, som har som målsetting å hjelpe barn til å nå deres potensial. I samarbeid med ledende neurologer, utdanningspersoner og forskere har fundasjonen finansiert forskingsprosjekt og utviklet et opplegg til bruk i skolen som er ment å gi barn emosjonelle og kognitive verktøy som kan redusere stress og angst, øke konsentrasjonen, bygge selvtillit, øke medfølelse og forbedre skoleprestasjoner. Goldie tror at å utstyre barn med en ”verktøykasse for livet” – enkle strategier som de kan bruke i hverdagen øker sjansen til å oppnå suksess og tilfredshet på skolen og i fremtiden. Goldie er en utmerket, underholdende og toneangivende foredragsholder.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap