Forside > Personligheter > Frode Kyvåg

Frode Kyvåg

Frode Kyvåg er norsk håndballtrener og idrettsleder. Generalsekretær for fotballturneringen Norway Cup fra 1975. Trener for damelaget i Bækkelagets SK sesongene 1983–88 og 1991–2000. Tidligere trener for kvinnelandslaget og klubbtrener i Nordstrand, Bækkelaget, Fjellhammer og Gjerpen.

Frode Kyvåg snakker om motivasjon, holdninger og samarbeide. Uten de som engasjerer seg i idretten stopper samfunnet og idretten fordi begge disse er tuftet på dugnadsånden – løfte sammen. Idretten har nå en stor og viktig oppgave som aktør for folkehelse. Skole og idrett må gå tettere sammen for å bedre barns mulighet for bevegelse.

Det er viktig å få med ungdommen fordi økt innflytelse gir økt engasjement og involvering. Der er også viktig å satse på jentene som utøvere, trenere, ledere og dommere. I lagidretter er 80% av trenerne er gutter/menn. Idretten konkurrerer i stadig større grad mot den teknologiske utviklingen som er med på å passivisere unger. Styresmaktene må bidra med økonomi – dette er utgifter til inntekts ervervelse fordi man setter penger i ei framtid med en befolkning med bedre helse.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap