Forside > Personligheter > Atle Johansen

Atle Johansen

Hvorfor går vi på jobb?

Det er viktig å gå på jobb for å gi sitt beste, men det er viktigere å få frem det beste i andre

Atle Johansen er en norskfødt relasjonscoach og samlivsekspert som bor i Sverige. Hans foredrag omfatter bl.a. emner som hvorfor går vi egentlig på jobb, klart at vi føler oss vel når arbeidsplassen syder av liv og styres av glede, betydningen av å gi sitt beste, men enda viktigere å få frem det beste hos andre og de fascinerende møter mellom mennesker som av og til kan være mer risikofylte enn det å bestige det høyeste fjell.

Som samlivsekspert har Atle Johansen mange års erfaring med spørsmål rundt personlig utvikling og mellommenneskelige relasjoner. Som relasjonscoach har Atle skapt stor tiltro blant sine kunder, og er en meget etterspurt foreleser og lærer i næringslivet, foreningslivet og i den offentlige sektoren. Han snakker mye om viktigheten av relasjoner og gode møter/samtaler.

Atle Johansen er en utmerket foreleser som formidler og sprer visdom og varme. Han verdsettes spesielt for sin medmenneskelige måte å se sine tilhørere som hverdagshelter. Som relasjonscoach og gledespreder gir han optimale muligheter for å få andre til å vokse og utvikle sine gode sider.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap