Forside > Personligheter > Elizabeth Gilbert

Elizabeth Gilbert

Fortatter av Spis, Elsk, Lev. Verdenskjent foredragsholder.

Forfatteren av Spis, Elsk, Lev (Eat, Pray, Love), Elizabeth Gilbert har tenkt lenge og grundig over store emner. Hennes nye fascinasjon er geniet, og hvordan vi ødelegger det

Elizabeth Gilbert taklet en før-midtlivskrise ved å gjøre det vi alle i hemmelighet drømmer om – å rømme av sted for et år. Hennes reiser til Italia, India og Indonesia resulterte i de prispåsatte memoarene som ble til bestselgeren Spis, Elsk, Lev, som handler om prosessen for finne seg selv ved å reise hjemmefra.

Hun har en lang karriere som magasinskribent og har dekket områder som musikk og politikk for Spin og GQ. I tillegg er hun forfatter av bøker og noveller. Bøkene hennes inkluderer Pilgrims, romanen Stern Men (om hummerfiskere i Maine) og en biografi om tømreren Eustace Conway, som har tittelen The Last American Man. Arbeidet hennes har så langt blitt materiale for to spillefilmer. Den første var, Coyote Ugly, basert på hennes egne memoarer i en magasinartikkel, om arbeidet på den kjente lugubre baren. Deretter ble boken Spis, Elsk, Lev filmatisert med Julia Roberts i rollen som Gilbert. Ikke dårlig til å ha vært et friår.

Gilbert eier og driver også importbutikken Two Buttons i Frenchtown, New Jersey.
"Gilbert er uærbødig, morsom, lidenskapelig, modig og intelligent og hun har mesterlig kontroll over sin glitrende prosa."
Booklist

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap