Forside > Personligheter > David Rouse

David Rouse

Når man behersker fakta og kjendsgjerninger, uden å skulle frasortere fiktion, blir det mulig å nå fram til fundamentale og godt understøtta dokumenterte konklusioner vedrørende klimaforandring: Menneskene kan ikke kontrollere klima, klima kan ikke kontrollere mennesket, og mennesket kan ikke kontrollere menneskeheten

Denne presentationen gir de nødvendige fakta for å nå til disse konklusionerne, som inkluderer fakta om klimaet i går, i dag og i morgen, og den politiske turbulensen, som vil følge etter når fakta, basert på begjivenheter, målinger og observationer, avviker fra indgrodde stillinger baseret på modeller. T.H. Huxley skrev "Den person som søger fremskridt i stedet for naturlig viden nekter absolutt å anerkjenne autoritet som sådan. For ham er skepsis den højeste pligten og blind tro den utilgivelige synden". Jo, mere de nordiske landene fokuserer på å lovgi om enorme, unødvendige og ineffektive omkostninger for virksomheter, stat og kommuner for at "bekæmpe klima forandring", jo vigtigere bliver det å vite om dette er "overvejet" (Connie Hedegaard) eller "uovervejet" (Angela Merkel), og om man har vepnet sig til å "bekjempe klima forandrerne".

Jo lengre globale temperaturer ikke viser nogen stigning (de sidste ti år) jo mere højtropende blir retorikken fra "alarmisterne", jo mere aggressive blir motargumentene fra "skeptikerne". Kun fakta kan separere motstanderne i to sider av en debat, som kan nå frem til fornuftige og generelt akseptable positioner, ud fra hvilke de mest fornuftige beslutninger tags med ansvar og troværdighet. Når opplegget er slutt, har deltagerne mottatt mange relevante fakta, som bliver understøtta i en omfattene database på www. eco-nomics.net webside (password beskyttet) hvor kun konference -deltakerne vil få adgang.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap