Dag Otto Lauritzen

Dag Otto Lauritzen

Syklist, mosjonist og danseløve. Bli motivert av mesternes mester

Dag Otto Lauritzen holder foredrag om sette seg mål, teamarbeid og finne vilje og motivasjon til å gjennomføre og nå målene.

Alt er mulig! Det umulige tar bare litt lenger tid, sier Dag Otto Lauritzen blant annet i sitt foredrag om hvordan man kan ta tak i seg selv og sine omgivelser når man vil nå nye mål og prestere noe ekstra. Han snakker av erfaring. Som sykkelrytter vant Dag Otto Lauritzen store triumfer, men møtte også mange motbakker – i dobbelt forstand.

Utgangspunktet var egentlig umulig: I en fallskjermulykke mistet Dag Otto Lauritzen nesten benet. Det var bare han selv som så at det også lå muligheter i den fortvilte situasjonen. Et drøyt år etter ulykken vant han B-NM i sykling, og årene etterpå ble han norsk mester, to ganger nordisk mester, bronsevinner i OL, Norges første etappevinner i Tour de France og vinner av USAs største etapperitt, Tour de Trump.

Men Dag Otto Lauritzen måtte også takle mange skuffelser i karrieren. To ganger var han ørsmå marginer fra å bli verdensmester. Velten i innspurten i Japan i 1990 er rangert blant de bitreste nederlag i sykkelsportens historie….

Hvordan han reiste seg igjen? Oppskriften er like enkel som den er vanskelig: - Fokus og vilje er nøkkelen når motbakkene kommer, sier Dag Otto Lauritzen.

Motbakker møter vi alle, både når vi trener for å komme i bedre form, skal gjennomføre prosjekter eller oppnå bedre resultater på jobben, eller i privatlivet. Uansett hvilket forhold du har til sykling, kan Dag Otto Lauritzen lære deg og dine medarbeidere mye om betydningen av å sette seg mål, konsentrere seg, og finne vilje og motivasjon til å gjennomføre og nå målene.

Ta kontakt for mer informasjon om Dag Otto Lauritzens foredrag

Pressebilder

Dag Otto Lauritzen

Dag Otto Lauritzen

Fremtid

Målsetting

Inspirerende forelesere

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foreleser

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foreleser

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2