Forside > Personligheter > Benja Stig Fagerland

Benja Stig Fagerland

Fremtidens ledelse

Fremtidens ledelse og talentledelse - med utgangspunkt i det prisbelønnede suksessprosjektet som Benja startet i Norge.

Benja Stig Fagerland har etter sin innsats i "Female Future-projektet" fått status som en guru innen emnet, kvinner og ledelse i internasjonale fora. Hun er ekspert i "Womenomics" - sammenhengen mellom kvinner, marked og økonomi og blir ofte intervjuet av nasjonale og internasjonale medier, deriblant "Sunday Times Magazine", "The Guardian" og "Der Spiegel". Høsten 2009 kommer hun ut med boken "Womenomics- den nye økonomiske revolusjon", Gyldendal Danmark og Norge, på dansk, norsk og engelsk.

Benja er dessuten bidragsyter til en rekke bøker om ledelse, styrearbeid og nettverk, hun er senest medforfatter til "Nordisk Ministerråds Årsbok 2007" og "Suksesspunktet - hemmeligheten bak kvinners suksess" (2008) sammen med Peter Horn. Hun er fast skribent for bl.a. Karrieremagasinet CV/Aller og for "womenomics.com". Benja har mottatt en lang rekke nasjonale og internasjonale priser for sitt arbeid, hun er bl.a. kåret som "Årets Samfunnsbygger" og "Årets Pioner" i Norge. Hun er listet i "Dagens Næringsliv" og "Økonomiske rapport" som en lovende kommende toppleder, og ble senest nominert til "Alt for damenes Kvinnepris" i Danmark. Hun er administrerende direktør i "TalentTuning" og assosiert medarbeider ved "Instituttet for Fremtidsforskning".

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap