Forside > Personligheter > Anthony Robbins

Anthony Robbins

Etterspurt av presidenter

De siste tiårene har Anthony Robbins fungert som rådgiver for ledere over hele verden.

Han er en anerkjent figur innen lederskapspsykologi, forhandlinger, organisasjonsomstillinger og "peak performance" og har gjentatte ganger fått priser for sitt strategiske intellekt og sitt humanitære arbeid. Hans ikke-kommersielle Anthony Robbins Foundation gir støtte til marginaliserte ungdommer, eldre og hjemløse, og gir hvert år mat til mer enn to millioner mennesker i 56 land gjennom den internasjonale aksjonen "Basket Brigade." Det som begynte som en ung manns ønske om å hjelpe enkeltindivider til bedre livskvalitet har blitt til Robins livslange korsvei ettersom han er etterspurt av ledere fra alle hold – presidenter, politiske ledere, menneskerettsadvokater, direktører for multinasjonale selskaper, psykologer, toppidrettsutøvere, verdenstjerner, lærere og foreldre.

I tilegg til sitt globale arbeid for tilretteleggelse for ledelse, fred og filantropi er Robbins kjent som en fremragende taler som har snakket til så forskjellige audienser som det britiske parlamentet, "Harvard Business School", "Gorbachev Foundation’s Cold War Forum", "Presidents’ Summit for America’s Future", "State of the World Forum", visepresident Al Gores "Putting Customers First" konferanse, og "World Economic Forum". "Toastmasters International" har anerkjent Robbins som en av verdens beste talere og tildelt ham deres mest prestisjetunge pris, "The Golden Gavel Award".

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap