Forside > Personligheter > Annika Östberg

Annika Östberg

Årets foredragsholder 2013 – kvinne i Sverige

Få foredragsholdere kan berøre publikum på samme måte som Annika Östberg

Annika snakker som sine egne opplevelser etter å ha blitt dømt for dobbeltdrap og sonet dommen i et av USAs best bevoktede kvinnefengsler. Hun forteller om hvordan hun har klart å forsone seg meg fortiden sin og om hvordan hun har vært i stand til å tilgi seg selv. Hun viser hvordan man kan finne håp, og til slutt en fremtid.
— Jeg hører ofte fra mennesker som har vært på et av for at de foredragene jeg holder, at har funnet sin egen styrke, at de ble i stand til å se sine egne problemer i et annet lys, svarer Annika når vi spør som hvilken egenskap som foredragsholder hun er mest stolt over.
— Det å motta prisen som årets kvinnelige taler gir meg større tro på meg selv. Jeg har truffet og lyttet til mange andre foredragsholdere under reisene mine, og beundret deres stil, talent og hvor profesjonelle de er. Jeg trenger ikke lenger bare være «jenta som satt 28 år i fengsel», uten at jeg kan tillate meg selv å utvikles, sier Annika om hva prisen betyr for henne

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap