Johan Eriksson

Johan Eriksson

Lederskap i en rask digital verden - hva kreves av deg?

Han har en todelt bakgrunn fra å både være entreprenør og ha arbeidet i noen av verdens største selskaper som Procter & Gamble, ABB og Google.

Johan er en leder med bred erfaring fra ulike bransjer og organisasjoner. I dag har han investert i og er medgründer i en rekke startups, jobber som Head of Specialists i Google og prater om lederskap, livslang læring, innovasjon og digitalisering.

I dag jobber han som Head of Specialists i Google der han leder spesialister innen digitalisering, fra automasjon til datahåndtering og UX. Han er også investor og rådgiver i et antall startups innen helse, utdanning, bygg, handel og finans. Johan har også grunnlagt organisasjonen Pick 1 Thing som oppmuntrer hver person på jorden til å finne en sak å kjempe for som bidrar til utvikling av samfunnet.

I sine foredrag beveger Johan seg fra makro-trender til å bli veldig konkret med mange praktiske eksempler og verktøy som oppleves sylskarpe, inspirerende og enkle å bruke. Man sitter igjen med en følelse av å ville begynne med det Johan prater om med en gang og verktøyene som gjør det mulig. Det som tidligere kjentes stort og utfordrende kjennes plutselig gjennomførbart takket være Johans evne til å forenkle.

Johans personlige mission er å inspirere mennesker og organisasjoner til å ha høyere ambisjoner slik at vi raskere kan bygge en bedre verden. Han har nesten en barnlig naivitet til hva mennesket er kapabel til. Mennesker er den røde tråden i alt som Johan prater om. Vi lever i en verden som forandres raskt og Johan har en unik evne til å finne menneskenes rolle i denne forandringer og gjøre det tydelig på en slik måte at alle i din organisasjon kan forholde seg til denne forandringen hver eneste dag. Johan er en taler som inspirerer deg med humor fylt av brutal ærlighet.

Foredrag:

  • Livslang læring & innovasjon for organisasjoner og individer - Hvordan du og din organisasjons utviklingskurve kan bli raskere enn omgivelsene forandres
  • Digitalisering - Hvordan din virksomhet kan dra maksimal nytte av digital teknologi, de tre viktigste områdene å fokusere på
  • Personlig lederskap - Grunnlaget for å håndtere en verden som forandres raskt og kjenne seg trygg i stormen
  • Lederskap i en rask foranderlig verden - Hva krever av en leder i dag?
  • Trendspaning - Hva skjer i verden og hva kan du gjøre med det?
  • Top-talent - Hvordan man tiltrekker, beholder og utvikler top-talents
  • Vaner for å lede endringer - De viktigste vanene en ledergruppe/ styregruppe bør omfavne for å lede endring

Disse foredragene retter seg mot alle i din organisasjon, fra ledergrupper til ulike arbeidsteam. Samtlige emner kan skreddersys og fungere som foredrag eller workshops, for 5 personer eller 500 personer, en time eller en dag.

Johan var nominert til Årets taler 2016.

Pressebilder

Johan Eriksson

Johan Eriksson

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2