Barbro Fällman
Fotograf: Cecilia Anderson

Barbro Fällman

Retorikk er sunn fornuft satt i system;

En praktisk og anvendelig måte for den som har bestemt seg for å utvikle ferdigheten i å tale og skrive kommunikativt og overbevisende.

Barbro Fällman anses som en av Sveriges fremste talere på området retorikk og kommunikasjon. Hennes bøker på dette området er storselgere både i Sverige og i Europa.
Hun arbeider dels som personlig coach i kommunikasjon, dels som foredragsholder på seminarer for hundrevis av tilhørere hver gang eller som kursleder for mindre grupper.

Språket er maktens og lederskapets redskap – et redskap som meget bevisst har vært brukt i årtusener. Vi fungerer i dag omtrent på samme måte som de som levde for mer enn 2000 år siden. Livet rundt oss har forandret seg svært meget, men den menneskelige hjernen er fremdeles den samme.

Filosofer har lenge studert hvorfor visse talere er vellykkede og andre ikke er det. Det finnes et klart mønster som man kan lære seg og som gjør at du får suksess i å holde taler, selge et budskap, argumentere for dine synspunkter, forhandle og kommunisere.

Barbro er en meget etterspurt taler som alltid får høyeste bedømmelse fra tilhørerne, uansett målgruppen. Hun har en pedagogisk evne til å lære bort og skaper dermed bestående og målbare forandringer, selv etter kortere presentasjoner. Hennes gode målgruppeanalyse og humor skaper god stemning hos tilhørerne.

Se video: https://www.youtube.com/watch?v=Li0ZhdZp738#t=381

Pressebilder

Barbro Fällman

Barbro Fällman

Fotograf: Elisabeth Zeilon

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2