> > >

Nyhetsbrev November 2019

Skandinavias 5 mest populære foredragsholdere innen ledelse og organisasjon

Våre kunder ser tydelige resultater av å investere i både ledere og medarbeidere i organisasjonen, og velger derfor å hente inn ekstern kompetanse. I Talerforum identifiserer, analyserer og matcher vi våre kunders behov med rett kompetanse og personlighet. Vi har Europas største kompetansenettverk og samarbeider med mer enn 8000 foredragsholdere, underholdere, konsulenter og eksperter. Sammen skaper vi helhetsløsninger fra korte, effektive foredrag til lengre seminarer og workshops.

Les hele artikkelen...

Solfrid Flateby

Andreas Ekström - Digitalt demokrati bygger vi selv

Overvåkningskapitalisme har blitt et populært begrep. Storebror ser deg! Uansett om storebror er et selskap eller et regime – din integritet er for lengst borte. Vi glemmer alt for ofte vårt eget ansvar, vår egen kraft til å påvirke framtiden. Her finnes ikke bare penger å tjene. Her finnes et digitalt demokratisk samfunn som må bygges. Og det bør vi alle bidra til. Storebror ser oss jo bare som ti tusen lillebrødre som villig og ureflektert legger hele sine liv i hendene på et fåtall selskap, som senere kanskje selger informasjonen eller tvinges av lokale domstoler til å gi den ut. Denne typen selskap pleier å forsvare seg på ulike måter.

Les hele artikkelen...

Andreas Ekström

Synneva Erland - Få større gjennomslagskraft!

Hvordan får du andre til å føle seg? Bevissthet rundt egen kommunikasjon gir deg trygghet, selvtillit og større gjennomslagskraft. Ja, det er faktisk avgjørende for om du lykkes eller ikke. Kommunikasjon er kompliserte greier. Eller ganske enkelt. Noen ganger merker man med en gang at en samtale glir nesten av seg selv. En umiddelbar forståelse. Kjemien stemmer. Å snakke sammen blir det enkleste i verden. I slike samtaler er åpenhet en vesentlig egenskap hos de involverte parter, i tillegg til tilstedeværelse, ydmykhet og engasjement.

Les hele artikkelen...

Synneva Erland

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Nyhetsbrevsartiklar

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap