Forside > Personligheter > Siv Their

Siv Their

Siv Their

Siv Their

Siv Their er en internasjonalt anerkjent konsulent og etterspurt som foreleser. Hun har en doktorgrad i voksenpedagogikk og er arbeidslivsforsker ved Universitetet i Helsinki. Siv har mer enn ti års erfaring som utdanningssjef i næringslivet, hvor hun allerede på 1970-tallet arbeidet utfra tankene om \"den lærende organisasjon\" og \"pedagogisk lederskap\".

Siv Theirs forelesninger gir strategier, kunnskap og metoder for pedagogisk lederskap. Utfordringen for det pedagogiske lederskapet ligger i å frigjøre menneskets energi for å få frem resultater og for utvikling i arbeidet. Og for å skape forutsetninger for læring i organisasjoner.

Siv har medvirket i flere større utdanningsprosjekter i forskjellige organisasjoner og blir ofte spurt som foreleser og ekspert, både nasjonalt og internasjonalt.

Siv Their ble tildelt Pedagogprisen for 1996 av Föreningen Sveriges Pedagoger.
I månedstidsskriftet \"Chef\"s rundspørring til svensk administrerende direktører om hvem man gjerne hadde valgt som mentor eller lærer i lederskap, ble Siv Their nevnt som eneste kvinne blant menn som Percy Barnevik, Ingvar Kamprad, m.fl.

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50. E-post info@talerforum.no