Forside > Personligheter > Per Egil Hegge

Per Egil Hegge

Per Egil Hegge har vært redaktør i Aftenposten og A-magasinet, korrespondent i Washington D.C., London og Moskva. Hegge ble kastet ut av Sovjetunionen i 1971. Han er i dag blant annet kjent for sin faste språkspalte i Aftenposten. Hegge er aktiv i riksmålsbevegelsen, og er medlem av Det Norske Akademi for Sprog og Litteratur. Han har skrevet bøker om sovjetisk og amerikansk politikk.

Hegge skrev boken ”Og så må du ikke stille spørsmål”, om sin kones møte med det norske medisinske miljøet da hun ba om å bli behandlet for hypothyreose, lavt stoffskifte. Han mener at de aller fleste leger er altfor tilbakeholdne med å behandle symptomer på denne sykdommen når den ikke gir laboratorieanalysesvar utenfor normalverdiene. Per Egil Hegge har ellers gitt ut en egen bok om språk, ”Heng ham ikke vent til jeg kommer”, en morsom bok om norsk språk og tegnsetting, og han har medvirket til flere andre.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap