Forside > Personligheter > Ola Gaute Aas Askheim

Ola Gaute Aas Askheim

Ola Gaute Aas Askheim (1961)

Utdannelse fra Forsvaret hvor han har gått Hærens Krigsskole. Han har i tillegg studert Markedskommunikasjon ved IFM.

Seniorrådgiver og partner i Opinion AS. Etablerte Bengal Consulting, et selskap med spesialisering innen fremtidsstudier og merkevarer, sammen med partnere i 1998, og ledet selskapet frem til fusjon med Opinion i 2004, og var det sammenslåtte selskapets administrerende direktør i perioden 2006-2012. Tidligere ansatt som administrerende direktør i Initiative Universal Media (McCann Gruppen). Var der også ansvarlig for etablering og oppbygging av Magic Hat, en spesialavdeling med unge forbrukere og ‘unge’ merkevarer som målgruppe.

Askheim har også arbeidet som konsulent og avdelingssjef for kvalitative analyser i Feedback Research med ansvar for gjennomføring av både kvalitative og kvantitative undersøkelser for en lang rekke av Norges største merkevareannonsører. Han var i perioden 1992-94 researchsjef i TV 2.

Askheim er dessuten tilknyttet Westerdals Oslo ACT som høyskolelærer i fagene markedsføring, merkevareledelse og markedsanalyse. Askheim har i en årrekke også forelest i markedsanalyse ved NMH/BI, og er en mye benyttet foredragsholder innenfor feltene forbrukeradferd, merkevareledelse og trendanalyse.

Han ble kåret til Årets Markedsanalytiker 2000 av Norsk Markedsanalyse Forening, og har skrevet lærebøker i kvalitativ markedsanalyse (Fra tall til ord, Universitetsforlaget, 2000 og Kvalitative metoder for markedsføring og organisasjonsfag, Universitetesforlaget, 2008).

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap