Forside > Personligheter > Gustaf Josefsson Tadaa

Gustaf Josefsson Tadaa

Gjør forandring til en vane

Gustaf Josefsson Tadaa lever som han lærer. Gjennom å prøve seg frem i nye prosjekter, selskaper og samarbeid har han skapt seg en uvanlig bredde og perspektiv.

Vi har aldri visst så lite som vi gjør i dag. Gustaf Josefsson Tadaa er en av Sveriges mest velansette forelesere innen emner som trender, teknologi og digital transformasjon. Han prater om de effektene som den raske teknologiske utviklingen har på mennesker og samfunn.

• Vi har aldri visst så lite som vi gjør i dag - Teknologi, Forandringsprosesser, Ledelse, Inspirasjon

• Rise of the Digital Nervous System - Digital Transformasjon, Teknologi, Kunstig Intelligens, Fremtiden

• Vi skaper fremtiden sammen - Delingsøkonomi, Deltakerkultur, Verdibasert ledelse, Medskapere

Gustaf Josefsson Tadaa har en akademisk bakgrunn innen kognitiv vitenskap, retorikk, kjemi, juss, biomedisin og økonomi. Han har startet firmaer som har blant annet har jobbet med serverløsninger for små firmaer, en nasjonal entreprenørkonkurranse og et digitalt verktøy for politisk dataanalyse. Han startet og drev Makerspark, Sveriges første 3D printshop, ett "makerspace", med inkubator og opplæringsvirksomhet innen ny teknologi. Kunsten hans har blitt vist på Nasjonalmuseet og han sitter til og med i styret for det statlige organet Kulturbryggan. Han leder også kurset "Exploring Technology" på den digitale medieskolen Hyper Island. Som foreleser har Gustaf evnen til å lede tilhørerne gjennom komplekse emner ved å blande vitenskap, historiefortelling og humor. Han har en evne til å koble sammen de siste gadgets og rare trendene med dype, underliggende emner om menneskeheten og dens fremtid. Han er en erfaren foreleser og moderator på både svensk og engelsk.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap