Forside > Personligheter > Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen

Fremtiden er fantastisk!

Eirik Norman Hansen er en urokkelig teknologioptimist som holder energiske og engasjerende foredrag om hvordan teknologi påvirker oss mennesker, organisasjoner og samfunn. Eirik mener at fremtiden er fantastisk, men det hviler et stort ansvar på oss menne

Eiriks foredrag er en fin blanding av inspirasjon, provokasjon og humor. Han er også kjent for å klare og skape tydelige og forståelige budskap av kompliserte og avanserte emner. «Et foredrag skal være både underholdende og inspirerende samtidig som du lærer noe» mener Eirik. Han har en liten forkjærlighet for roboter, kunstig intelligens og digitale økosystemer, og det er dette som kommer til å bli fundamentet for det aller meste i fremtiden.

Eirik er utdannet siviløkonom og har i over 20 år jobbet med digitalisering og søkt å forstå hva teknologi betyr for oss og hvordan vi kan utnytte den på best mulig måte. Han har ledet eller vært del av noen av Norge og Nordens største digital- og teknologiselskaper og driver i dag sitt eget selskap hvor fokuset utelukkende er på hva fremtiden vil bringe og hva vi må gjøre for å lykkes med den. Han sitter i flere styrer i norske selskaper og har også vært med å skrive boken «Når juss møter AI» som kom ut sommeren 2019. Eirik dukker også fra tid til annen oppi både TV og radio for å snakke om ny teknologi eller konsekvensene av denne. Eirik har også sin egen podcast «30 minutter inn i fremtiden» hvor han sammen med en gjest, hver uke snakker om den nære fremtid.

De siste årene har Eirik blitt en av de mest brukte foredragsholderne i Norge og har blitt kåret til beste taler i flere sammenhenger. Eirik er også en mye brukt konferansier og moderator og bruker humor og engasjement som viktige ingredienser i sine opptredener. Eirik er en meget erfare foredragsholder, og har de siste 5 årene holdt flere hundre foredrag.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap