Forside > Personligheter > Anita Schjøll Brede

Anita Schjøll Brede

Fremtid, teknologi og innovasjon

Anita er en forteller, teknologi-geek, gründer og startup kid med en lidenskap for teknologi som gjør menneskers liv bedre.

Hun er alumni fra prestisjefylte Singularity University på NASA Ames research Center. De siste ti årene har hun jobbet i 8 ulike industrier, grunnlagt 4 startups og gått på 6 universiteter. 2015 er hun CEO og Co-Founder for en AI-startup, starter opp Global Impact Competition Norway og har alltid flere teknologidrevne, fremtidsrettede prosjekter i pipelinen.

Hvis du ber henne prate eksponensiell teknologi, innovasjon, kunstig intelligens, fremtidens medisin, bioteknologi, solenergi, genomikk, selvkjørende biler og hvordan verden egentlig kommer til å se ut om 15 år så blir hun gira. Entrepreneurship, startups, fallgruver, muligheter og at fremtidens største suksesser i dag er to kids i en garasje, er andre velkomne emner. Hun prater gjerne også om viktigheten av gode historier og sterke presentasjoner - og hvordan skape de.

"Vi trenger gale mennesker med store idéer for å skape den crazy fremtiden vi er på vei inn i!"

Anita stortrives på scenen og river med seg publikum. Hun sprudler, prater fort og velartikulert på både norsk, svensk og engelsk. Hun bruker den tidligere bakgrunnen i fortellerkunst, teater og pedagogikk til å legge opp solide foredrag som får deltagerne aktivt engasjert.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap