Forside > Personligheter > Anna Dyhre

Anna Dyhre

Employer Branding og medarbeiderskap

Anna Dyhre kan fortelle hvordan man blir en bedre arbeidsgiver, fordi hun vet hva det er som driver talentene og hvilke synspunkter de har. Hun snakker også om medarbeiderskap, interaksjonen mellom arbeidsgiver og arbeidstaker.

Anna Dyhre var tidligere sjef for Universum Sverige, et foretak som finnes i 29 land og som arbeider med å kartlegge og forstå hvilke faktorer som driver og tiltrekker unge talenter verden over. Dette kalles vanligvis Employer Branding, eller " hvordan bli en attraktiv arbeidsgiver". Dyhre er 70-tallsbarn og har en jur.kand.-grad fra Lunds Universitet. Hun taler vanligvis om ulike aspekter ved nettopp Employer Branding – varemerket som arbeidsgiver – som hun har arbeidet med siden 1996.

Videre snakker hun om hvordan unge akademikere betrakter verden og deres vurderinger (som arbeidsgivere behøver å forstå dersom de vil rekruttere dem). Hun snakker også om hva foretakene må forberede seg på når de kommende generasjonene - 80-tallsbarna og 90-tallsbarna- inntar arbeidsmarkedet med sine helt egne meninger. Nå om dagen opplever mange arbeidsgivere et omvendt maktforhold, der arbeidstakerne stiller høyere krav og flytter på seg dersom de ikke trives eller utvikler seg i høyt tempo. Å være en attraktiv arbeidsgiver blir stadig viktigere og sparer foretaket for penger på både kort og lang sikt.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap