Stein Kåre Kristiansen

Politisk ekspert

Stein Kåre Kristiansen

Konferansier og debattleder

I over 40 år har Stein Kåre Kristiansen fulgt norsk politikk på nært hold som politisk journalist og kommentator. Han er en erfaren konferansier, debattleder og foredragsholder.

Stein Kåre Kristiansen startet som politisk journalist i Vårt Land i 1973. Deretter gikk han over til VGs politiske avdeling hvor han også dekket internasjonal politikk, blant annet i Midt-Østen og som utenrikskorrespondent i New York og Moskva. I 1996 meldte Stein Kåre overgang til TV2 hvor han ledet politisk avdeling og var aktualitetsredaktør før han etterhvert ble politisk redaktør. De siste årene hadde han også sitt eget politiske program sammen med sjefsredaktør Arne Strand: Kristiansen & Strand.

I 2014 forlot Stein Kåre Kristiansen journalistikken og vendte seg til PR-bransjen. Ved siden av dette holder han foredrag og er en etterspurt debattleder, moderator og konferansier. Med sin sjeldne grad av kunnskap om og innsikt i norsk politikk gir dette han en solid bakgrunn innen et bredt spekter av emner.

Stein Kåre er gjerne med i planleggingsfasen rundt debatt og format for et best mulig resultat. Dette innebærer samtaler med dere som arrangør i forkant, men også andre panel- eller debattdeltakere. Han tilpasser alltid etter kundens behov og ønsker, og strekker seg langt for å løfte akkurat deres arrangement!

Vi er særledes fornøyd med hvordan Stein Kåre Kristiansen ledet debatten under Skyttermessen 2020!


- Arild Groven, Daglig leder, Norges Skytterforbund

Er du nysgjerrig på Stein Kåre Kristiansen som konferansier eller debattleder til deres arrangement? Kontakt oss i Talerforum slik at vi sammen kan skape formatet som passer dere best!

Pressebilder

Stein Kåre Kristiansen

Stein Kåre Kristiansen

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2