Katarina Blom

Katarina Blom

Lykke på fullt alvor – en introduksjon til positiv psykologi

Velvære gjennom vitenskap.

Hvordan har det seg at hjernen virker som en borrelås for angst og negativitet? Hvorfor er det ikke nok å bare tenke positivt for å skape velvære?

Katarina Blom er psykolog og har sammen med journalist Sara Hammarkrantz skrevet boken "Lykke på fullt alvor – en introduksjon til positiv psykologi" (2014, Natur & Kultur). Hun brenner for å avlive myter og rykter om hva som gjør oss lykkelige, og viser oss heller på en underholdende og interaktiv måte hva vitenskap og forskning har å lære oss om menneskelig velvære På hennes forelesninger får deltakere prøve på konkrete øvelser for økt velvære. Forelesningene inneholder også prinsipper for atferdsendring og triks for å lettere skape forandring i hverdagen. Katarina får ofte spørsmål fra media i rollen som Sveriges første lykkepsykolog om alt i fra lykke og penger til hvordan man bygger lykkelige organisasjoner. Hun har sittet i flere morgensofaer og fortalt om hvordan hjernen fungerer i jakten på det lykkelige livet. Hun har tidligere arbeidet med å styrke organisasjoner og arbeidsgrupper som vil oppnå økt glede, produktivitet og trivsel på jobben. Blant hennes oppdragsgivere finnes SVT, UR, KPMG, Karolinska Institutet m. fl.

"Lykke på fullt alvor – en introduksjon i positiv psykologi" Hvordan kan vi forstå og håndtere hjernen for å fungere optimalt på jobben og i våre forhold? Hvilke prinsipper er det som skaper velvære? Hva er det som kjennetegner lykkelige og velstående mennesker, og hvorfor handler det ikke bare om å tenke positivt? Her kommer vitenskapen bak velvære til syne, og vi får et innblikk i hvorfor kampen for å bli lykkeligere her og nå er noe helt annet enn den håpløse kampen om å en dag bli lykkelig. Vil dere også gjøre psykologisk trening like naturlig som fysisk trening? Gjennom konkrete utfordringer fra Katarinas psykologiske gym får du som deltaker med deg praktiske verktøy til anvendelse i din hverdag. Utfordringene går an å teste før, under og etter en forelesning for å få mer ut av det fysiske møtet.

Pressebilder

Katarina Blom

Katarina Blom

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2