Jesper Ek

Jesper Ek

Ingenting starter med resultat – alt starter med menneskene

Jesper Ek foreleser engasjert ut i fra sine egne ledererfaringer om hvordan selskap og organisasjoner kan gå fra tap til lønnsomhet ved å vende ryggen til resultat og heller vende seg til menneskene i teamet som utgjør organisasjonene.

Jesper Ek gir konkrete tips og praktiske eksempler på hvorfor engasjement, motivasjon og energi er nøklene til et framgangsrikt sluttresultat – og hvordan dere kan implementere disse direkte i deres team. Disse fungerer like bra i næringsliv som offentlig virksomhet.

Under en seks måneds tid lyktes legemiddelselskapet Roche å vende synkende tall og et rekordlavt engasjement til bare et år senere, med samme team, ha økt salg og engasjement med opp til 70%. Hvorfor? Det og mye mer kommer fram under Jespers inspirerende foredrag.

For det finnes få foredragsholdere som har Jesper Eks erfaring. Han har selv valgt å hoppe av bedriftskarusellen og i stedet satse helhjertet på å forelese og utdanne i det han brenner for – framgangsrikt menneskelig lederskap. Jesper Ek har over 20 års erfaring av sjef- og lederroller innen næringslivet. Han har gjennom sin karriere og erfaringer fått muligheten til å få et unikt innblikk i ulike stiler i bedrifter og ledere. Dette førte han til å finne nøkkelen til et framgangsrikt lederskap, det menneskelige lederskapet. Det er ikke ved å fokusere på resultatene at du oppnår resultat – det er gjennom å skape engasjement, en visjon og en positiv bedriftskultur blant menneskene i organisasjonen som det skjer virkelig forandring.

Derfor skal du booke et foredrag med Jesper Ek

  • Gjennom å forklare ut i fra egne erfaringer som har gitt framgangsrike resultat gir han dere praktiske tips og råd til hvordan dere sammen kan skape en ekte positiv forandring
  • Hans moderne og framgangsrike syn på lederrollen og selskaper er både inspirerende og leder til økt resultat og engasjement blant medarbeidere og sjefer i alle typer organisasjoner.
  • Jesper vet hvor vanskelig det er å lede i forandring – og gjennom dette gir han både tillit og drivkraft som garantert vil legge igjen spor som får dere til å ville endre syn på teamet og hvordan dere prater om framtidige resultat

Et foredrag med Jesper Ek viser foredelene med å sette mennesket og medarbeiderne i fokus. Du får ta del i smarte verktøy for å finne et felles fokus, formulere konkrete mål og å påminne om det HVORFOR som gir følelsen av engasjement og mening med å gå på jobb. Om medarbeidere ikke engang VIL gå på jobben, hvordan skal de da motiveres til å forbedre resultat? Det er gjennom å skape en organisasjonskultur der visjonen og vilje er den samme at resultatene begynner å vise seg.

Jesper Ek får gang på gang strålende vurderinger fra de han foreleser for, dette fordi publikum virkelig innser at Jesper vet hva han prater om.

Jesper er futurist og hovedstrateg på den internasjonale, skybaserte markedsføringsbyrået Up There, Everywhere. Han har holdt foredrag for en rekke internasjonale konsern og selskaper, noe som innebærer at han foreleser like bra på svensk som på engelsk.

Sagt om Jesper: "Jesper är mannen som under 20 år har "Walked the talk" och därför nu kan "talk the walk", han vet och kan förmedla varför VARFÖR är så viktigt i en organisation. Jesper är en svensk version av Simon Sinek." - Jessica Eidemo, Mind & Emotions.

"Kan varmt rekommendera Jesper som föreläsare för både små och stora grupper. Jag har personligen hört honom i ett sällskap och ca 40 personer och i sällskap på ca 500. Jesper ger energi och blandar sina personliga erfarenheter med insikter ifrån forskning och media på ett lustfyllt sätt. Men det viktigaste skälet till att välja Jesper är att han utgår ifrån det som är viktigast av allt, nämligen människan och våra medarbetare." - Mathias Krümmel, COO Postnord Sverige.

Pressebilder

Jesper Ek

Jesper Ek

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2