Haiyan Wang

Haiyan Wang

Hvordan Kina ser på verden - Og hvilken betydning det har for deg

Haiyan Wang er en meget etterspurt taler for konferanser om "smart globalisering" i en tid hvor Kina og India er fremtredene.

Haiyan Wang er lektor i strategi ved INSEAD. Hun er samtidig også managing partner ved China India Institute, en forsknings- og konsulentinstitusjon med base i Washington DC. China India Institute har som fokus å skape globale vinnerstrategier som drar nytte av den transformatoriske veksten til Kina og India.

Haiyan er fast spaltist i BusinessWeek og er medforfatter av to meget populære bøker: Getting China and India Right og The Quest for Global Dominance.
Hennes meningsytringer har blitt publisert i internasjonale viktige medier slik som The Wall Street Journal, BusinessWeek, Chief Executive, The Economic Times, China Daily, The Times of India og andre publikasjoner. Hun har også blitt intervjuet og sitert av CNBC, The Wall Street Journal, India Today, INSEAD Knowledge og andre prominente businessmedier.

Haiyan er født i Kina og har brukt de siste tjue årene til rådgivning og administrering av multinasjonal forretningsvirksomhet i Kina og USA, innen flere forskjellige industrisektorer. Hennes karrierebakgrunn inkluderer administrering av stålproduksjon for et av Kinas største konglomerater, å lede internasjonal "partnering efforts" for et prominent New York basert online B2B og rådgivning til klienter om strategisk beslutningstaking, kompleks prosjektadministrering og omgjøring av organisatoriske prosesser. Hennes siste stilling har vært som seniorsjef for en global forhandler av pynteprodukter til hjemmet, med hovedkvarter i USA.

Hun bruker sin brede internasjonale erfaring til å rådgi klienter og snakke på konferanser om å bygge og utnytte globalt nærvær, med spesielt fokus på å dra nytte av Kinas vekst.

Pressebilder

Haiyan Wang

Haiyan Wang

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2