Forside > Personligheter > Thomas Hylland Eriksen

Thomas Hylland Eriksen

Sosialantropolog Thomas Hylland Eriksen

Thomas Hylland Eriksen har i en årrekke arbeidet med identitetspolitikk, etnisitet, nasjonalisme og globalisering fra et komparativt perspektiv, ofte med et etnografisk fokus på Mauritius og Trinidad. Han har også publisert populærvitenskapelige bøker, debattbøker og essays om kulturell kompleksitet i Norge.

Vi lever i et samfunn der tiden er en ressurs det er knapphet på, og det til tross for at vi omgir oss med stadig mer tidsbesparende teknologi. Thomas Hylland Eriksen gir en diagnose av vår oppjagede tilværelse. Hans påstand er at langsom tid burde stå på toppen av enhver ønskeliste i informasjonssamfunnet.

Ved hjelp av spennende innfallsvinkler, tankevekkende eksempler, svimlende perspektiver og – ikke minst – originale løsningsforslag, gir Thomas Hylland Eriksen en treffsikker diagnose av den oppjagede tiden vi lever i. Den viser sammenhengene mellom blant annet ungdomsdyrking og såpeoperaer, e-post og konkurranseutsatthet, utbrenthet og ny teknologi. Samtidig viser den at noe er i ferd med å gå helt galt. Hvem hadde vel trodd at all den tidsbesparende teknologien – fra filofaxen til e-posten og mobiltelefonen – skulle føre til at alle fikk mindre tid?

Ta kontakt for mer informasjon om Thomas Hylland Eriksen

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap