Sir David Frost

Sir David Frost

Karrieren til Sir David Frost er så vidtspennende at han har blitt beskrevet som en formelig plastelinafigur. Det er lett å forstå hvorfor: vert og medskaper av ”That Was the Week That Was”, produsent av utallige TV-programmer fra ”A Gift of Song: The Music for UNICEF Concert” til ”Spectacular World om Guinness Records”, forfatter av 15 bøker, produsent av åtte filmer (inkludert “Rogue Trader” med Ewan McGregor og Anna Friel), forlegger, foreleser, impresario og medgrunnlegger av ”London Weekend Television and TV-am”. For ikke å nevne det faktum at han kan hende er den mest kjente TV-intervjueren i verden. Hans Nixon intervjuer oppnådde ”det høyeste seertall for nyheter i historien” (New York Times). I tilegg til deres enestående virkning i USA, ble intervjuene også sett - enten på engelsk eller dubbet til lokale språk- i nesten hver eneste TV-nasjon i verden. Peter Morgan’s stykke, “Frost/Nixon”, oppnådde stor suksess i London i 2006 og på Broadway i 2007. Ron Howard er for tiden i gang med filmatiseringen av historien for Universal.

Historiske intervjuer har alltid vært et særtrekk ved Sir Davids bemerkelsesverdige karriere. Blant de mange verdenspersonene han har intervjuet er de sju siste britiske statsministrene (Harold Wilson, James Callaghan, Edward Heath, Margaret Thatcher, John Major, Tony Blair and Gordon Brown), prins Charles, hertugen av York, hertuginnen av York og prinsesse Anne i UK, flere amerikanske politikere (Colin Powell, Donald Rumsfeld, Laura Bush, Condoleeza Rice, Henry Kissinger, Robert F Kennedy, Pierre Trudeau) og Brian Mulroney i Nord Amerika, John Howard, Robert Hawke, Malcolm Fraser og Gough Whitlam i Australia, Indira Gandhi, Benazir Bhutto og president Musharraf i Asia, kong Hussein, Golda Meir, Moshe Dayan, Yasser Arafat, Yitzhak Rabin i Midtøsten, Nelson Mandela, Thabo Mbeki og F.W. de Klerk i Sør-Afrika, og president Putin i Russland. Utenfor den politiske arenaen er rullebladet like imponerende - fra Orson Welles, Tennessee Williams, Noel Coward og Peter Ustinov, til Artur Rubinstein, Woody Allen, Muhammad Ali og Beatles.

Sir David er aktuell som programleder for ukentlige “Frost Over The World” for Al Jazeera English og holder fram med å lage “Frost Tonight” ukentlig for ITV og “The Frost Interviews” for BBC. Han holder på med “Through The Keyhole” for tjuende året, han har spilt inn “The Frost Years” for Radio 4 og er i gang med å produsere en ny innspilling av filmen “The Dam Busters” med Universal og Peter Jackson. David er en fullbrakt, autoritativ og toneangivende taler og også en fasinerende og underholdende taler for kveldstilstelninger.

Sir David Frost

Sir David Frost

Inspirerende kursholdere

Medarbeidere & Team

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2