Jamie Oliver

Jamie Oliver

Jamie Oliver vokste opp i Essex, hvor foreldrene drev den høyt respekterte restauranten ”The Cricketers in Clavering” og han hjalp ofte til på kjøkkenet. Hans fascinasjon for mat fortsatte å vokse og som 16-åring sluttet han på skolen og begynte på ”Westminster Catering College”. Etter å ha jobbet en tid i Frankrike og deretter på Antonio Carluccio´s ”Neal Street Restaurant” i London ble Jamie en del av teamet på den populære ”River Café”, hvor han jobbet i tre og et halvt år sammen med Rose Gray and Ruth Rogers...

Konseptet bak ”The Naked Chef” var å forenkle matliging til det mest grunnleggende. Jamies håndlag og generelt avslappede fremtoning var som et friskt pust som kunne inspirere enhver person til å sette i gang på kjøkkenet, og Jamie selv vant BAFA prisen for beste TV serie i sin kategori i 2000. I tilegg til TV-programmer og bokutgivelser jobber Jaime også med den store britiske supermarkedskjeden Sainsbury´s, han gir råd om hvordan de ytterligere kan forbedre kvaliteten og utvalget av supermarkedsmat. Han har også designet flere kvalitets serier med dekketøy og serveringsutstyr sammen med ”Royal Worcester”. Jamie’s sjuende bok, ”Cook With Jamie”, ble fort en bestselger da den kom ut i oktober 2006. Hele overskuddet fra dette boksalget går til ”The Fifteen Foundation”. Jamie er en motiverende og toneangivende taler.

Jamie Oliver

Sosiale medier

Inspirerende konferansier

Inspirerende kursholdere

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foreleser

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foreleser

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2