Forside > Personligheter > Jamie Oliver

Jamie Oliver

Jamie Oliver vokste opp i Essex, hvor foreldrene drev den høyt respekterte restauranten ”The Cricketers in Clavering” og han hjalp ofte til på kjøkkenet. Hans fascinasjon for mat fortsatte å vokse og som 16-åring sluttet han på skolen og begynte på ”Westminster Catering College”. Etter å ha jobbet en tid i Frankrike og deretter på Antonio Carluccio´s ”Neal Street Restaurant” i London ble Jamie en del av teamet på den populære ”River Café”, hvor han jobbet i tre og et halvt år sammen med Rose Gray and Ruth Rogers...

Konseptet bak ”The Naked Chef” var å forenkle matliging til det mest grunnleggende. Jamies håndlag og generelt avslappede fremtoning var som et friskt pust som kunne inspirere enhver person til å sette i gang på kjøkkenet, og Jamie selv vant BAFA prisen for beste TV serie i sin kategori i 2000. I tilegg til TV-programmer og bokutgivelser jobber Jaime også med den store britiske supermarkedskjeden Sainsbury´s, han gir råd om hvordan de ytterligere kan forbedre kvaliteten og utvalget av supermarkedsmat. Han har også designet flere kvalitets serier med dekketøy og serveringsutstyr sammen med ”Royal Worcester”. Jamie’s sjuende bok, ”Cook With Jamie”, ble fort en bestselger da den kom ut i oktober 2006. Hele overskuddet fra dette boksalget går til ”The Fifteen Foundation”. Jamie er en motiverende og toneangivende taler.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap