Forside > Personligheter > Igor Meyer

Igor Meyer

Programmer deg selv for suksess

"Du og jeg sitter inne med et tilnærmet ubegrenset potensial som vi kan få utnyttet maksimalt gjennom å lære hvordan!"

Igor har i hele sitt voksne liv vært glødende opptatt av personlig utvikling og motivasjon. Siden 2000 har hverdagen hans i stor grad handlet om kurs og foredrag, business coaching en til en, og leder- og organisasjonsutvikling.

Som foredragsholder og motivator henter Igor inspirasjon fra mange ulike hold. Han har gjort det til en vane å spørre spesielt suksessrike mennesker hva som har vært nøkkelen til deres suksess, og han har fått muligheten til selv å praktisere de prinsippene som har gjort hans mentorer til de menneskene de er i dag. I tillegg til inspirasjon fra andre, bruker han også sin egen livserfaring og sin egen livsfilosofi som basis for sine foredrag, som forøvrig er sjenerøst krydret med humor...

Han mener at det triste med livet er ikke at det tar for fort slutt, men at vi venter så lenge med å begynne å leve det. Vi kan alle få til det vi ønsker oss i livet, så sant vi vet hva vi ønsker, har en plan på hvordan man kan komme dit, og så lenge vi er villige til å lære å endre våre tanker og følelser og ta action! I denne prosessen mener han at det er avgjørende å innse at vi er selv ansvarlige for vårt eget liv, at vi lar fortiden få fred, og lever i nuet med tanke på hva vi ønsker oss av fremtiden.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap