Forside > Personligheter > Per Lange

Per Lange

Per Lange

Per Lange

Kommunikasjon, arbeidsglede og motivasjon

Når opplevde du noe uforglemmelig sist? La de ansatte få masse ny motivasjon! Per Lange er nå den mest etterspurte foredragsholderen innen kommunikasjon, arbeisglede og motivasjon i Norden.

Per Lange holder foredrag som både er fulle av humor og konkrete tips, og som skiller seg fra alt annet du har sett. Foredragene retter seg ikke bare mot selgere, men mot alle som ønsker å bli bedre til å kommunisere. Per Lange har personlig gitt opplæring til mer enn 10 000 mennesker innen salg, arbeidsglede, kommunikasjon og motivasjon.

Ved siden av foredrag har Per også vært på TV, der han hadde en populære retorikkskole for barn og unge. I programmet lærte han dem å forhandle med foreldrene sine, både om å få høyre ukelønn og mer is. Han har også jobbet for å utdanne hjemløse i Los Angeles.

Hvert år setter Per Lange opp et eget show på Oscarsteatern, The Lange Show, som har vært utsolgt hver gang.

Pers foredragsstil beskrives som underholdende, morsom og fartsfylt. Han blander humor med mange konkrete tips, som han har erfart gjennom mange år innen kommunikasjon. Han har en unik evne til å begeistre publikum og få dem til å brenne for god kommunikasjon. Per gjennomfører alt fra lange utdanningsprosesser til kortere, inspirerende foredrag.

Per Lange er også en av grunnleggerne bak et anerkjente konsulentselskap med kunder som Vinge, Deloitte, ÅF, Keybroker, CGI, Carnegie og flere.

«Masse energi, humor og dybde – alt på én gang!»
– Andreas Cervenka, journalist i SvD Näringsliv

«Det er ikke nødvendig å være en selger for å se Per Lange. Jeg jobber i en helt annen bransje, men jeg verdsatte hver minutt likevel! Jeg ble så inspirert. Jeg vil gå ut og legge verden for mine føtter. Takk til Per Lange.»
– Karin af Klintberg, TV-produsent i SVT (Landet Brunsås, Värsta Språket, Historieätarna), SVT / Thelma och Louise

«Jeg hadde gleden av å høre på Per Lange i dag! Hvis du ikke har sett han, så gjør det! Alt er mulig – det er sant!»
– Fredrik Holmén, CTO og Co-Founder Keybroker

«Foredraget til Per Lange var en skikkelig vitamininnsprøyting! Per har en fantastisk evne til å illustrere gjennom eksempler, hvordan man som enkeltmenneske kan ta kontrollen over eget liv og skape en varig suksess.»
– Nicholas Högberg, VD, 3

«Personlig, behagelig, effektivt og kraftig! En opplevelse man husker og som gir innsikt og energi til dagligdagse aktiviteter.»
– Marcus Bjärneroth, VD og gründer, Reflect

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50. E-post info@talerforum.no