Forside > Personligheter > Mattias Klum

Mattias Klum

Mattias Klum

Mattias Klum

Dra på en reise til verdener som du aldri har møtt. La deg inspirere av bilder i verdensklasse og personlige historier som gir både underholdning og ettertanke.

Mattias Klum er en av verdens fremste naturfotografer og fast medarbeider i National Geographic. Forfatter med flere priser och ettertraktet foreleser både nasjonalt og internasjonalt med emner som bl.a. journalistikk, kommunikasjon, fotografering samt hvordan man virkeliggjør en idé og teambuilding, lederskap, mål og motivasjon.

Mattias har gjennomført mange fotoekspedisjoner til alle verdenshjørner. Hovedinteressen har vært dyr, fra orangutanger til kongekobraer, men også mennesker i forskjellige miljøer har blitt utførlig dokumentert.

Med et anbefalingsbrev fra Dalai Lama fikk Mattias Klum for eksempel komme inn og fotografere i en verden av buddistiske idealer i den nordre delen av den indiske Himalayaen som ellers er isolert fra den vestlige verden.

Med utgangspunkt i sine reiser, deler Mattias Klum med seg viktigheten av god kommunikasjon når et team jobber tett sammen i lang tid og under spesielle forhold. Hans forelesninger får en ekstra dimensjon gjennom de nesten overjordisk vakre bildene han bruker for å illustrere budskapet.

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50. E-post info@talerforum.no