Forside > Personligheter > Tone Lise Forbergskog

Tone Lise Forbergskog

Entreprenørskap, ledelse med hjertet, aktivt sosialt ansvar.

Tone Lise Forbergskog fra Båtsfjord i Finnmark har over 28 års erfaring som entreprenør, produktutvikler og foredragsholder.

20 år gammel startet Tone Lise sin første neglsalong i Oslo, og fire år senere grunnla hun Tone Lise Akademiet A/S, norges eneste profesjonsskole i negldesign og make-up. Produktutvikling har hun holdt på med helt siden starten, og foruten egne merker som TL Design neglelakk og TL Spa Design har hun bidratt i produktutviklingsprosessen til en rekke andre merker. Tone Lise er rektor og daglig leder for Tone Lise Akademiet, og deleier og strategisk partner i TL salongene.

Aktiv personlig og profesjonell utvikling er en ledestjerne for Tone Lise; hvilke indre kvaliteter trengs for å nå sine mål og lykkes som gründer?

Hennes store hjertesak er å inspirere andre til å ta aktivt sosialt ansvar – å jobbe for noe som er større enn en selv. Fokus skiftes fra hva man kan få til hva man kan gi.

Selv har hun i over ti år engasjert seg for å hjelpe kvinner utsatt for menneskehandel. En suksessfull salgskampanje i 2005 frontet av seks norske kjendiskvinner skaffet både penger og publisitet til dette arbeidet. I samarbeid med en rekke organisasjoner er engasjementet videreført gjennom et eget prosjekt som tilbyr ofre for menneskehandel utdannelse – for en ny start.

Tone Lise er en engasjerende foredragsholder som snakker fra hjertet, deler raust av sine erfaringer og verktøy og legger gjerne inn dialog og håndmassasje.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap