Forside > Personligheter > Stein Kåre Kristiansen

Stein Kåre Kristiansen

I hele 40 år har Stein Kåre Kristiansen fulgt norsk politikk på nært hold. Både som offensiv politisk journalist og som klarttalende politisk kommentator.. Nå tilbyr han all sin erfaring, kunnskap og innsikt til deg og ditt arrangement.

Stein Kåre Kristiansen startet som politisk journalist i avisen Vårt Land i 1973. I 1977 gikk han over til VG’s politiske avdeling, men dekket også i perioder internasjonal politikk og større begivenheter utenlands. Kristiansen har lang fartstid fra Midt-Østen, og han har jobbet som VG’s korrespondent både I New York og i Moskva.

I 1996 meldte Kristiansen overgang til TV2, først som leder av politisk avdeling, aktualitetsredaktør og etter hvert politisk redaktør. Men hele tiden fylte han rollen som politisk kommentator for kanalen.

De fire siste årene har Kristiansen også hatt sitt eget politiske program på TV2-Nyhetskanalen sammen med sjefredaktør Arne Strand i Dagsavisen: Kristiansen&Strand.

Men nå er det slutt i TV2. Kristiansen har valgt å si opp jobben, og vil fra våren 2014 av være klar for å gi deg og ditt arrangement mulighet til å ta i bruk det han besitter av politisk innsikt, kunnskap og erfaring.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap