Forside > Personligheter > Siv Their

Siv Their

Siv Their er en internasjonalt anerkjent konsulent og etterspurt som foreleser. Hun har en doktorgrad i voksenpedagogikk og er arbeidslivsforsker ved Universitetet i Helsinki. Siv har mer enn ti års erfaring som utdanningssjef i næringslivet, hvor hun allerede på 1970-tallet arbeidet utfra tankene om \"den lærende organisasjon\" og \"pedagogisk lederskap\".

Siv Theirs forelesninger gir strategier, kunnskap og metoder for pedagogisk lederskap. Utfordringen for det pedagogiske lederskapet ligger i å frigjøre menneskets energi for å få frem resultater og for utvikling i arbeidet. Og for å skape forutsetninger for læring i organisasjoner.

Siv har medvirket i flere større utdanningsprosjekter i forskjellige organisasjoner og blir ofte spurt som foreleser og ekspert, både nasjonalt og internasjonalt.

Siv Their ble tildelt Pedagogprisen for 1996 av Föreningen Sveriges Pedagoger.
I månedstidsskriftet \"Chef\"s rundspørring til svensk administrerende direktører om hvem man gjerne hadde valgt som mentor eller lærer i lederskap, ble Siv Their nevnt som eneste kvinne blant menn som Percy Barnevik, Ingvar Kamprad, m.fl.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap