Forside > Personligheter > Sahar Hashemi

Sahar Hashemi

Davos Forums "Young global leader"
Sahar Hashemi er grunnlegger av Coffee Republic, den første kaffebarkjeden i Storbritannia i amerikansk stil. Hun har også blitt listet blant de 100 mest innflytelsesrike kvinnene i Storbritannia.

Sammen med sin bror startet Sahar Hashemi, Coffee Republic, den første kaffebarkjeden i Storbritannia i amerikansk stil, og utviklet den til å bli ett av de mest kjente merkenavnene i landet, med en omsetting på tretti millioner pund. Hun ga opp sin advokatkarriere i London, satset alt på en drøm og gjorde Coffee Republic til en hovedaktør i "kafferevolusjonen" som forvandlet en nasjon av tedrikkere til å bli besatt av kaffelatte.

I 2001 forlot Sahar det daglige ansvaret for driften av Coffee Republic for å gi ut boken "Anyone Can Do It", som tar for seg noen av bekymringene og gir svar på noen av de unnvikende spørsmålene om hva som virkelig kreves for å bli en entreprenør. Den er anbefalt lesing for entreprenørskapskurset ved London Business School og første kapitel har blitt inkludert som en del av pensum ved sommerskolen for entreprenørskap.

Sahar Hashemi har av avisen The Daily Mail, blitt listet blant de 100 mest innflytelsesrike kvinnene i Storbritannia i 2003. Hun har vært på forsiden av Management Today, Director og Business 550 magazine. Hennes opptreden i media inkluderer blant annet CNN Business Breakfast, BBC2, Radio 4, LBC, Radio 5 og BBC London.

I 2005 lanserte Sahar Hashemi, Skinny Candy, et høyprofilert merke for sukkerfritt godteri. Det har allerede oppnådd bred omtale i media og selges i store kjedebutikker over hele Storbritannia. I 2007 annonserte hun et samarbeid mellom Skinny Candy og Glisten plc. Hun ble nylig direktør for "Corporates for Crisis", som tilbyr en innovativ og bærekraftig tilnærming til bedriftsansvar, ved å foreta brå omveltninger innen områdene samfunnsutvikling og humanitært arbeid.

Fantastisk presentasjon. Veldig inspirerende og motiverende. Et godt valg av taler, et eksempel for oss alle... Institute of Directors

Det er alltid inspirerende å høre historien til en som har fulgt og realisert drømmen sin, spesielt når det blir fortalt på en slik jordnær måte.... Glaxo Smithkline Beecham

Hun er veldig inspirerende, har laserskarpt fokus og gir eksempler på konkrete strategier for suksess. Vi hadde en venteliste på over hundre personer! Sahar er en førsteklasses taler og tilhørerne tilber henne...
Pricewaterhouse Coopers

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap