Forside > Personligheter > Robert Karjel

Robert Karjel

Et faktisk resultat oppnås

Robert deltok i redningsaksjonen under Estoniakatastrofen. Han har ledet en helikopterdivisjon i Adenbukta for å bekjempe pirater, samt bygget opp en divisjon redningshelikoptret i Afghanistan på oppdrag fra FN og EU.

Robert Karjel har de siste årene utviklet seg til å bli en av Sveriges mest verdsatte foredragsholdere innen ledelse og teamarbeid. Han har holdt over 300 evaluerte forelesninger for næringsliv og offentlig sektor. I 2013 ble han nominert til Årets Talare 2013 – Gjennombrudd og ble stemt frem til prisen Årets talare 2016 – Man

Robert Karjel inspirerer til hvordan en organisasjon og den enkelte medarbeider framgangsrikt møter nye oppgaver til tross for vanskelige ytre og indre forhold. Du får innsikt og verktøy til hvordan det umulige kan deles opp i håndterlige deler og oppnå et faktisk resultat.

Før oppdraget med å bekjempe somaliske pirater fikk han kort tid på seg til å forberede seg og sin enhet på innsatsen. Organisasjonen var preget av tidligere mislykkede hendelser innen forsvarets helikoptervirksomhet, der prestisjeprosjekter ble kraftig forsinket og mange kolleger omkom i flyhavarier. Under aksjonen lyktes likevel den fartøystyrken som Karjel og hans divisjon var en del av å avverge mer enn 100 piratangrep. De eskorterte også mat og medisiner til millioner av sultende i Somalia. En prestasjon som også vakte stor oppmerksomhet internasjonalt.

Karjel gir inspirasjon til hvordan man skaper fremgangsrike organisasjoner ved å skape motivasjon hos enkeltindivider. Hvordan man i en organisasjon med et uklart mål går fra den enkeltes redsel for å mislykkes til en felles følelse av både vilje og evne til å oppnå noe stort. Karjel gir innsikt i betydningen av at individet både er villig til å ta ansvar, men også gis muligheten til å ta det. Han kommer også med konkrete eksempler på hvordan gruppesamarbeid oppnås samt hvordan beslutningsprosesser under press kan forstås og tilrettelegges.


Karjel skreddersyr sine foredrag ut i fra perspektivene lederskap, medarbeiderskap eller som ren inspirasjon. Han gjør alt fra kortere foredrag til heldager med workshops. Alt baseres på en uvanlig, dramatisk og dypt rørende historie.

Robert Karjel er sivilingeniør innen Teknisk Fysikk og har utdannelse fra den amerikanske marinen. I 2005 var han Copeland Fellow ved ærverdige Amherst College i Massachusetts der han jobbet som forfatter. Karjel har gitt ut fem romaner som er utgitt i 10 land. Han foreleser både på svensk og engelsk.

Robert Karjel har de siste årene utviklet seg til å bli en av Sveriges mest verdsatte foredragsholdere innen ledelse og teamarbeid. Han har holdt over 300 evaluerte forelesninger for næringsliv og offentlig sektor. Han har et snitt på fantastiske 4,91 ut av 5,00, som resultat av kundenes vurderinger. Det er det høyeste vurderingssnittet en svensk taler innen ledelse har oppnådd siden Talarforum innførte sine målinger for tjue år siden. Robert ble nominert til Årets Talare 2013 – Gjennombrudd og ble stemt frem til prisen Årets talare 2016 – Man

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap