Forside > Personligheter > Rigmor Robert

Rigmor Robert

Rigmor Robert er lege og godkjent analytisk psykolog ved Jung Institutet i Zürich. Mentor, forfatter, medvirket i film og TV samt foreleser med emner som lederskap, menneskekunnskap, selvinnsikt og kommunikasjon. Hun snakker også om kreativitet, livsbalanse, konflikthåndtering og forskjeller mellom kvinnelig og mannlig lederskap.

Rigmors foredrag berører og vekker følelser hver gang. Hun fokuser alltid på mennesket, men temaet varierer. Organisasjoner som for eksempel ønsker å utvikle sine kunnskaper rundt forskjeller, kommunikasjon og samarbeid mellom menn og kvinner har mye å tjene på ved å lytte til et foredrag av Rigmor Robert.

Hun er en flott, avslappet foreleser og får tilhørerne mange ganger til å le gjenkjennende til forskjellige situasjoner som hun livlig tegner opp. Hennes foredrag varierer fra korte presentasjoner på en halvtime – selv om Rigmor Robert vanligvis trenger minst et par timer for riktig å nå ut med et budskap – til seminarer som kan gå over et par dager.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap