Forside > Personligheter > Per Inge Torkelsen

Per Inge Torkelsen

Komiker, skuespiller, forfatter, radiokåsør og politiker

Torkelsen er utdannet adjunkt med lærerskole og engelsk grunnfag, men er best kjent som humorist. Han har jobbet som postmann, skraphandler og illusjonist, og han har vært norgesmester i tryllekunst. Artistnavnet han brukte var Monsieur M. Han holder foredrag for bedrifter og vært engasjert debattant. Han har også vært programleder på barne-tv og hadde i en periode faste innslag i Norge Rundt.

Per Inge forteller om sitt foredrag:

Foredraget mitt handle om humor. Humor i dagliglivet, humor som medisin og humor på arbeidsplassen.

Av og te e du ekstra stressa, gjerne fordi ein av ungane dine slide med någe. Av og te føle du deg ikkje heilt friske, men du e ikkje syge heller. Av og te e du litt ekstra trøtte (fordi du i går kveld drakk to glass rødvin for møje). Ingenting av dette trenge ver så alvorligt, men det e alvorligt nok te å irritera, te å ødelegga motivasjonen, te å føla at bare det å støvsuga e et uøvekommeligt ork, te å få deg te føla at ingenting e kjekt.

Eg ska prøva å få deg te å tenka positivt igjen. Få deg te å le igjen. Få deg te å se alt det du har å ver glade for og krye av. Få deg te å se at det negative oftast kan fjernast ved enkle og kjappe greb. Få deg te å innse at der e så uendeligt møje å ver glade i og lykkelige for.

Eg vett ikkje ka så e meiningå med livet. Men eg vett at livet e jyseligt kort, og ittepå e me døde jyseligt lenge. Eg vett ka eg sjøl sette pris på i livet mitt, kordan eg prioritere, og ka eg gjør for å nå målå mine. Og eg vett at metodane mine kan brugas av andre, med hell.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap