Forside > Personligheter > Paal Tarjei Aasheim

Paal Tarjei Aasheim

Paal Tarjei Aasheim har 25 års erfaring fra reklamebransjen som både tekstforfatter, kreativ leder og strategisk direktør. Han er imidlertid minst like kjent for sin hobby: Han har nemlig vært programleder på fritiden, og fått bryne seg på alt fra små studiosendinger til store liveproduksjoner i både NRK, TV 2 og TV3.

I tv-programmet Gullfisken som han selv ledet i 10 år, har Paal Tarjei vunnet hele 7 Sølvfisk og én Gullfisk (for REMA 1000s "Doffen har daua"). Han har dessuten vunnet gull i blant annet i Cannes Lions, Clio, Cresta, Eurobest, Gullblyanten og Gulltaggen. Samt hele 6 priser for effektiv reklame i Stella, deriblant Grand Prix for Synnøve Finden og Trygve Hegnars Businesspris for Statoil.

Paal Tarjei er styremedlem i bransjeorganisasjonen INMA, og jobber til daglig som Chief Growth Officer i McCann Worldgroup – Norges største kommunikasjonshus. Han er dessuten en engasjerende foredragsholder som mer enn gjerne deler sin erfaring:

Foredraget «Forandring fryder ikke» forteller hvorfor innovasjon er lettere sagt enn gjort. Mens «Kunsten å snakke til folk som ikke hører etter» hjelper deg nå frem til et publikum som allerede drukner i informasjon

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap