Forside > Personligheter > Paal Evjenth

Paal Evjenth

Vinnende holdninger, positiv psykologi, medarbeiderskap

Paal brenner for sine emner. Han har utdannet, kurset og forelest om salg, vinnende holdninger, positiv psykologi, medarbeiderskap, eget ansvar og kundeservice i Norge, Sverige og øvrige Europa i over 30 år.

Paals smittende entusiasme, kunnskap og rike erfaringer har gjort han til en av Skandinavias mest verdsatte og etterspurte foredragsholdere. Han er et levende bevis på at positive holdninger sprer seg.

Han bygger sine foredrag på troen om at mennesker tar lettere til seg kunnskap når de kjenner seg igjen og får le. Humor og tempo er derfor viktige ingredienser i Paal sine foredrag. Han anser det viktigste med et foredrag at det gir innsikter som man vil arbeide med videre etterpå. Derfor legger han stor vekt på å gi deltakerne verktøy som de senere kan bruke for å utvikles.

Paal er overbevist om at vi alle er født vinnere, at vi som barn har grunnlaget for vinneregenskapene i oss. For eksempel er sterk selvbevissthet, nysgjerrighet, fantasi, positiv tenkning, iherdighet, ærlighet og evnen til å leve i nuet egenskaper vi ser hos barn. Tross dette ser vi i flere organisasjoner i dag negative holdninger, og disse negative kulturbærere som om de får tillatelse, tar overtaket på hele organisasjonen. Paal Evjenth snakker om hvordan våre holdninger skapes, og om hvordan man med enkle grep kan endre vaner for å utvikle en positiv og vinnende holdning.

Paal holder foredrag om blant annet:

• Salg
• Hvordan vi former vaner/ uvaner
• Medarbeidere/ motarbeidere
• Hvordan våre følelser smitter
• Å utvikle positive holdninger
• Holdningsspiralen
• Å skape en vinnende kultur
• Positiv psykologi
• Arbeidsglede

Paal kan skreddersy foredraget eller workshop/ kurs ut i fra kundens behov. Oppdrag varierer fra korte, effektive foredrag til lengre workshops og seminarer (over dager eller måneder).

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap