Forside > Personligheter > Ola Skinnarmo

Ola Skinnarmo

Møt Ola Skinnarmo som hjelper de beste til å bli enda bedre! Hvis du gikk glipp av TV 4s anerkjente dokumentarprogram om hans Nordpolsekspedisjon må du nå få høre ham live. Ola er akkurat nå Sveriges mest omtalte eventyrer etter at han alene kjørte på ski til Sydpolen og Nordpolen og nå også har fulgt i Shackeltons fotspor. Etter sin ekspedisjon med Göran Kropp har Ola også lært seg teamarbeid og hvordan man bygger et godt team. Man tar ikke med seg hvem som helst på en ekspedisjon når denne personen er din eneste redningslinje.

Takket være omhyggelige forberedelser og hard målbevisst fysisk og mental trening, nådde Ola alle sine mål, Sydpolen hele 13 dager og Nordpolen hele 10 dager før beregnet tid. Hvordan kan man mentalt forberede seg på å gå 120 mil på ski på øde vidder i isende kulde? "De grenser vi vanligvis setter opp for oss selv er av og til illusjoner! Vår fysiske og mentale kapasitet utnyttes sjelden fullt ut, den begrenses ofte av et uriktig selvbilde som stemples og påvirkes av omgivelsen".

Ola Skinnarmos foredrag er raskt, underholdende og tilhørerne får en spektakulær bildefremvisning og en imponerende fortelling. Kom og ta del i Olas erfaringer og la ham hjelpe deg komme dit du ikke trodde du kunne gå. Forelesningene kompletteres med en fascinerende bildefremvisning som sammenfatter hans spennende reiser.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap