Forside > Personligheter > Lars Erling Olsen

Lars Erling Olsen

Merkevarebygger og forbrukerforsker

Lars er en populær og entusiastisk foredragsholder som evner å gjøre forskning og fag levende og aktuelt. Olsen holder foredrag innen en rekke temaer i markedsføring, kommunikasjon og forbrukeratferd – og han er spesielt flink til å skreddersy temaer og e

Lars er en av Norges ledende eksperter på merkevarebygging – og er medforfatter på bestselgeren «Merkevareledelse på Norsk 2.0» som er Norges første lærebok på feltet. Han er også aktiv forsker og har publisert en rekke artikler i ledende internasjonale tidsskrifter.

Lars Erling Olsen (f. 14.10.1975) har en doktorgrad fra BI, er instituttleder ved Markedshøyskolen samt førsteamanuensis (II) ved NHH. Han har flere års erfaring fra praktisk merkevarebygging – både som ansatt i dagligvareindustrien, men også i senere år som konsulent for en rekke norske og internasjonale merkevarer. Lars har også deltatt i og drevet en rekke bedriftsinterne merkevareskoler, og han er fast spaltist i fagbladet Kampanje.

Lars inspirer i sine foredrag til å se problemstillinger fra nye sider og kanskje du vil oppdage nye muligheter for din bedrift og merkevare?

Noen aktuelle foredrag://
«Bevisst påvirkning av den ubevisste forbruker»
Kunder er ikke rasjonelle beslutningsmaskiner. Hvordan kan små detaljer i reklame eller i butikk gi store ubevisste effekter hos kundene? I dette foredraget vil du lære det siste fra forskningen og få praktiske eksempler som kan øke salget til dine kunder.

«Drikker de Pepsi på Hotel Cæsar?»
Produktplasseringer i underholdningskanaler er i vekst! Hvordan kan man gjøre det og hvordan virker det? I dette foredraget vil du på en underholdende måte lære om muligheter og fallgruver og ikke minst få noen praktiske råd med på veien.

Ta kontakt for mer informasjon om Lars Erling Olsens foredrag.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap