Forside > Personligheter > Karina Hollekim

Karina Hollekim

Karina Hollekim

Karina Hollekim deler sin historie om å gå sine egne veier og utforske dem, uavhengig av om hun skal bestige toppen av et fjell eller flytte egne grenser. Hennes utrolige reise vil utfordre deltakerne til å våge å drømme og gi inspirasjon til å følge dem.

Karina Hollekim er internasjonalt kjent som basehopper og var en av verdens beste frikjørere på ski da livet ble snudd på hodet høsten 2006. I det ene øyeblikket så hun frem til en ny eventyrdag på jobb i 8 000 fots høyde - sekunder senere tvinnet fallskjermens liner seg. I fritt fall smalt hun i bakken og knuste benene i underkroppen. Karina Hollekim hadde englevakt og svevde mellom liv og død i flere dager. Hun møtte sitt livs største utfordring: Å komme tilbake til livet!

Karina gjennomgikk 20 operasjoner og ble spådd et liv i rullestol. For første gang i sitt liv ble hun avhengig avandre enn seg selv. Mot alle odds er hun i dag tilbake på ski blant fjellene der hun hører hjemme.

Hennes utrolige eventyr og ukuelige livsgnist ble fanget av filmskaperen Jens Hoffmann i 20 Seconds of Joy, en prisbelønnet dokumentar som følger Karinas historie over en femårsperiode.

Dette er den gripende historien om å bygge seg opp i motgang, om aldri å gi opp og om å finne en ny mening med livet. Det som før handlet om å utføre stadig nye halsbrekkende stunts, handlet for Karinas del plutselig om å lære seg å gå igjen!

Ta kontakt for mer informasjon om Karina Hollekims foredrag.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap