Forside > Personligheter > Jonas Eriksson

Jonas Eriksson

Sveriges mest framgångsrika fotbollsdomare

Sveriges mest fremgangsrike fotballdommer
Han kombinerer sin karriere innen fotball med en minst like fremgangsrik karriere som entreprenør, der han i flere bransjer har startet, bygget opp, drevet og deretter solgt bedrifter, med stor suksess.

Jonas Eriksson foreleser om entreprenørskap, lederskap i næringslivet og lederskap i pressede situasjoner.

Gjennom sine spesielle egenskaper, unike minner og spesielle erfaringer har Jonas et bredt og helt spesielt perspektiv på lederskap og kommunikasjon. Han vet hvordan man fungerer som sjef for Zlatan, Messi, Ronaldo og resten av verdens beste fotballspillere – men også hvordan man bygger fremgangsrike foretak med vinnerkultur.

Parallelt med at han som sta og målrettet entreprenør etablerte bedrifter lyktes Jonas også med å nå verdenstoppen. Derfor kan Jonas på en personlig måte fortelle om likhetene mellom det å skape et team på arbeidsplassen og et team på banen - der det gjelder å våge å ta beslutninger, selge dem og takle presset når 22 spillere, 75 000 tilskuere og flere hundre millioner TV-seere synes han har dømt feil.

I sine foredrag tar Jonas dere med til en verden der møtet med verdensstjernene er hverdag, der alle beslutninger granskes i detalj, der presset er enormt og der én enkel feil kan avslutte karrieren. Jonas forteller historien om hvorfor han valgte å ta det han beskriver som "verdens vanskeligste jobb", til tross for at han egentlig ikke trenger å jobbe mer resten av livet. Han forteller hvordan man klarer å ta beslutninger under ekstremt stress og hvordan man får superstjernene på banen til å se ham som den naturlige lederen.

Man trenger ikke være interessert av fotball for å la seg rive med av foredragene til Jonas. Han tar opp mange andre relevante og aktuelle temaer: lederskap, internasjonal kommunikasjon, konflikthåndtering, inspirasjon og personlig utvikling.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap