Forside > Personligheter > Jenny Lexhed

Jenny Lexhed

Da Jenny Lexhed og ektemannen får sitt første barn lever de et godt liv. De er gift, har akkurat kjøpt et hus og bedriften de har stiftet sammen vokser. Med sønnens ankomst smyger det seg en uro inn i deres liv. Det som begynner som en følelse blir etterhvert en overbevisning: sønnen er ikke som andre barn. Alt tyder på at han har autisme. Kanskje han aldri kommer til å lære å snakke?

Jenny bestemmer seg for å gjøre alt som står i hennes makt for å hjelpe ham til å få et selvstendig liv. Det er et virvar av terapier å sette seg inn i og hun kastes mellom håp og fortvilelse. Jakten etter en behandlingsmetode som kan hjelpe sønnen gjør henne mer og mer desperat og til sist tar alt en ny dramatisk vending: Jenny går in i en utmattelsespsykose og blir tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling. Så følger en annen reise – reisen tilbake til hennes sterke, friske jeg, og tilbake til deres sønn som trenger henne. I sitt foredrag forteller Jenny om sine erfaringer. Det handler om sorg, men også om magiske stunder av lykke.

Jenny Lexhed er siviløkonom, kommunikasjonssjef og en av grunnleggerne til selskapet Talarforum. Hun er forfatter til boken "Det räcker inte med kärlek - en mammas kamp för sin son" (Lev Nu/Wahlström & Widstrand, Stockholm).

Artikler/intervjuer med Jenny Lexhed finnes på www.jennylexhed.se

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap