Forside > Personligheter > Helge Hasvold

Helge Hasvold

Helge Hasvold har en teknisk / økonomisk utdannelse og startet sin karriere som prosjektingeniør med spesialitet innen styrke og stabilitet for skip og boreplattformer til den internasjonale petroleumsindustrien. Helge fortsatte å adressere automasjon av produksjonsprosesser gjennom Data Assistert Konstruksjon og Produksjon, Material og Produksjonsstyring. Han var bl.a. sentral i utviklingen av norges første CIM Factory tilbake i 1989. Helge deltok bl.a i Computervision´s European Shipbuilding Team.

Hovedområdet for Helge gjennom en årrekke har vært forretningsutvikling, salg og markedsføring tett knyttet til informasjonsteknologi. Ved SAS Institute AS adresserte Helge automasjon av beslutningsprosesser. Siden 1999 har Helge arbeidet med framtidsprosesser knyttet til strategi- og endringsprosesser. Oppdragsgiverne har vært større norske og nordiske selskaper; slik som Statkraft AS, Agder Energi, GlaxoSmithKline, Finansforbundet, Chalmers Technical University, Kongsberg Gruppen, NSB med flere. Helge er også en avholdt foredragsholder for virksomheter som Handelshøyskolen BI, Styreakademiet, NHO, HR Norge med flere.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap