Forside > Personligheter > Christian Wass

Christian Wass

Bli inspirert av en proff på endring!

Christian foreleser om forandringsprosesser for enkeltpersoner og organisasjoner, om arbeidsmiljø og arbeidsglede samt om personlig lederskap. Han har til og med utviklet et antall inspirasjonsforelesninger for alle som trenger en dytt i livet.

Christian Wass formidler innsikt om hvordan man utvikler seg som menneske. Hans eget liv ble dramatisk forandret da han etter en ulykke ble permanent lam som 20-åring. I dag mer enn 15 år senere, lever han et normalt liv med kone og barn. Han er siviløkonom og har jobbet innen både finans- og forsikringsbransjen. I en verden der hjulene går stadig fortere og forandringstakten hele tider øker, må vi hele tiden finne en måte å forholde oss til dette. Stort sett velger vi ikke selv de forandringene vi daglig utsettes for, men de er likevel forandringer som vi må forholde oss til og lære oss å håndtere. Hvordan gjør vi det? Og viktigst av alt: Hvordan kan vi bli bedre forberedt? Det er slik kunnskap Christian Wass formidler.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap