Forside > Personligheter > Anne Grethe Solberg

Anne Grethe Solberg

Konsulent og bedriftsrådgiver

Anne Grethe Solberg er den første kvinnen som noen gang har vunnet konsulentprisen

Prisen gis til en modig kvinne med et unikt konsept og utviklingsprogram som tar sikte på å bedre kjønnsbalansen i norsk næringsliv.

Anne Grethe Solberg er en norsk sosiolog, konsulent og bedriftsrådgiver.

Solberg er utdannet organisasjonssosiolog og har en PhD fra UIO og har vært hodejeger med fokus på å rekruttere kvinner. Blant annet forsker hun på hvordan vi kan gå fra ord til handling og få til større mangfold, flere kvinner og økt lønnsomhet i bedrifter.

Solberg har særlig arbeidet med å utvikle kvinnelige kandidater til lederstillinger i finansnæringen og har deltatt på flere lederutviklingsprogram. Hun var blant annet en av fagpersonene bak prosjektet FUTURA i 2005. Solberg har mange års erfaring fra rekruttering og forskning på ledere.

Anne Grethe Solberg har vært ansatt i ISCO Group, Hartmark og Ernst & Young Consulting. Hun driver i dag egen næringsvirksomhet og er tilknyttet Handelshøyskolen BI.

Hun har skrevet flere bøker, blant annet "Kvinner og ledelse, gjennom glasstaket?" sammen med Irmelin Drake, samt laget dokumentarfilm om temaet.

Ta kontakt for mer informasjon om Anne Grethe Solberg.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap